طراحی دکوراسیون رنگ خنثی یکی از سبک های جذاب و متفاوتی بوده که اغلب افراد برای دیزاین منزل خود از آن بهره مند شده و بر اساس این تم زیبا به انتخاب و چیدمان وسایل خود می پردازند چرا که این تناژ رنگی حالتی بی طرف داشته و کاربرد آن در دیزاین داخلی بسیار رایج و متداول می باشد.از جمله فاکتور های مهم و تاثیرگذار در طراحی داخلی هر محیطی رنگ بکار رفته در آن است که هر محل و مکانی طیف رنگ خاص خود را می طلبد و همچنین بهتر است این گزینه کاملا اصولی انتخاب گردد تا تمامی وسایل در کنار هم ترکیب رنگی جذاب و هارمونی زیبایی با هم داشته باشند. در همین راستا سعی داریم در این مطلب به منظور آشنایی شما عزیزان مجموعه ای زیبا از انواع سبک های مختلف دکوراسیون رنگ خنثی را به نمایش بگذاریم.

دکوراسیون با انواع رنگ های خنثی

سبک های جذاب طراحی دکوراسیون رنگ خنثی

به طور کلی می توان گفت انتخاب رنگ مناسب برای هر خانه و محیطی نه فقط زیبایی و نمای طراحی داخلی را تحت تاثیر قرار می دهد بلکه می تواند در ایجاد حس و حال فضای موجود نیز اثربخشی داشته باشد. دکوراسیون رنگ خنثی یکی از این موارد بوده که طرفداران زیادی دارد و به دلیل طیف رنگی خاصی که دارد هیچ گاه دمده نمی شود و همواره در دیزاین داخلی کاربرد دارد.

بهتر است بدانید که در زمینه طراحی داخلی، خنثی یعنی بدون رنگ و جزء هیچ یک از گروه های فعال و غیرفعال رنگ ها محسوب نمی شود و کاملا بی طرف می باشد و با توجه به این که نامگذاری رنگ ها بر حسب تاثیر آن ها روی محیط انجام می گیرد در نتیجه این اسم را به خود گرفته است.

رنگ های خنثی همچون رنگ های طوسی، بژ، دودی، عاجی، خاکستری، نقره ای، شنی، کرومی، شیری و کرمی از جمله رنگ هایی بوده که به دلیل خصوصیتی که داشته به عنوان پس زمینه ای عالی و کاربردی برای تمامی رنگ های سرد و گرم مورد استفاده قرار گرفته و با خیال آسوده می توانید متناسب با سبک طراحی داخلی منزل خود از آن ها بهره مند شوید.

این گونه رنگ ها ماهیتی ملایم و بی رنگ داشته و به دلیل اثربخشی خیلی کمی که در مقایسه با دیگر رنگ های پررنگ بر فضا دارند و همچنین به خاطر قابلیت منطبق شدن با اجزای دکوراسیون کاربرد بسیار فراوانی دارند و طراحان داخلی اغلب این طیف رنگی را پیشنهاد می دهند.

به عبارت کلی باید گفت در طراحی دیزاین داخلی به دو شیوه می توان از رنگ خنثی بهره مند شد. نخستین شیوه به کار بردن این رنگ ها به تنهایی برای به وجود آوردن فضایی ملایم و آرامش بخش است و در دومین روش استفاده از آن ها به عنوان پس زمینه رنگ های محیط و بکار بردن رنگ های متضاد برای به وجود آوردن کنتراست رنگی می باشد.

انواع طراحی داخلی با رنگ خنثی

در صورتی که تمایل دارید از رنگ های خنثی به تنهایی استفاده نمایید می توانید به منظور جلب توجه و بالا بردن جذابیت بصری و زیبایی فضا از پارچه طرح دار و یا از تلفیق سبک های دیزاین و اجزای دکوری و یا از تناژهای متفاوت چوب برای زیبایی بیشتر بهره مند شوید. همینطور بکار بردن بافت ایده ای خلاقانه برای روح و گرما بخشیدن به محیط بوده تا فضا از بی حالی خارج شود و موجب تکراری و یکنواخت شدن آن نگردد. اگر علاقه مند به دکوراسیون خنثی شده اید میتوانید با مراجعه به صفحه پارچه مبلی فابریک 24 پارچه مورد نظر خود را ابرای مبلمان و پرده و یا کوسن ها و پاف خود انتخاب نمایید تا شما هم دکوراسیونی خنثی برای خود داشته باشید.

در ادامه مدل هایی جذاب از انواع ترکیب رنگ خنثی در دیزاین داخلی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

شناخت اصول دکوراسیون خنثی

بهترین رنگ ها برای دکوراسیون خنثی را یشناسید

انواع دکوراسیون خنثی

راهنمای دکوراسیون خنثی

انواع پارچه های مبلی جدید برای داشتن دکوراسیون خنثی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.